We zijn goed in

Energieadvies op maat

Duurzame energie is maatwerk. Alleen met een individuele benadering, waarbij we verder kijken dan vandaag, kunnen we jouw energiebehoefte optimaal verduurzamen.

Zonnepanelen selectie

Nog steeds de meest voor de hand liggende optie voor duurzame energie omdat de investering en het rendement vooraf goed zijn vast te stellen. We gebruiken daarvoor alleen panelen van de meest gerenommeerde fabrikanten zoals Q CELLS en LG. Fabrikanten met vestigingen in Europa en vertegenwoordigd door onze partners. Hiermee zijn prestaties, garanties en nazorg verzekerd.

Omvormer met maximaal rendement

Zonder omvormer geen stroom uit zonnepanelen wat direct aangeeft hoe belangrijk dit onderdeel is en moet daarom altijd uitvoerig worden besproken. Toch gaat bijna altijd de eerste aandacht uit naar de panelen. Welk type omvormer voor u de beste is kan alleen op locatie worden bepaald. We werken met merken zoals Fronius, Solax, SolarEdge en Enphase.

Montage oplossingen

Wáár je de panelen ook wilt plaatsen, we hebben het al eens gedaan. Als er geen bestaande oplossing is, dan bedenken we er zelf één.  Oplossingen voor schuine en platte daken met de gerenommeerde oplossingen van Esdec en Van der Valk, maar ook unieke op maat gemaakte oplossingen voor bijvoorbeeld in-dak montage en een vrije veld opstellingen.

Warmtepompen en installatie

Warmtepompen zullen een steeds grotere bijdrage gaan leveren aan het verduurzamen van onze energiebehoefte. Het zal één van de oplossingen worden voor het verwarmen van huis en kantoor. Ook hier streven wijn wij naar de optimale investering en de juiste prijs/ kwaliteit verhouding. Daarvoor hebben we veel onderzoek gedaan naar product, leverancier en partners. Het resultaat zal binnen afzienbare tijd hier te lezen zijn.

Uitgelicht Project

Binnen één week was het complete plan klaar voor een mooie dakverdeling, de mooist passende en goed presterende panelen en ook de kosten voor de montage.

Binnen 2 maand was het project afgerond en geniet ook deze klant van groene kWh.

Bekijk alle projecten

We leveren kwaliteits producten van o.a.

Investering en rendement

Twee begrippen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Laten we er daarom, samen, voor zorgen dat we zo optimaal mogelijk investeren in duurzame energie. Want rendement is meer dan alleen geld. Een gezond milieu is niet te koop.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Voor ons is kwaliteit nooit een punt van discussie geweest. We tornen er niet aan. Daar hoort natuurlijk wel een prijs bij. Een eerlijke prijs. Voor jou en voor ons. Zo realiseren we de juiste prijs / kwaliteit-verhouding.

Het plan

“Slim investeren in duurzame energie zorgt voor een optimaal resultaat.”

Vragen Formulier

Anzon Zonne-energie ontwerpt, levert en installeert zonnestroom - installaties op maat in oost-Nederland. Vul onderstaand formulier in en maak een afspraak.

Anzon projecten in Nederland

Woon je in Oost Nederland en ben je ook op zoek naar de beste leverancier voor uw zonne-energie-installatie? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Dankjewel ! Jouw bericht is verzonden. We streven er naar om je binnen 14 dagen van een reactie voorzien.
Oeps! Daar ging iets mis. Zou je het formulier goed willen controleren op correcte invoer?